Golv livsmedelsindustri

Vi vet hur viktigt det är med god hygien så att bakterier inte sprids vidare via maten vi köper. Smuts och bakterier trivs bra i skarvar och springor, utrymmen som är svåra att rengöra. Ett sätt att minimera spridningen av bakterier är att välja ett fogfritt golv som är anpassat för just livsmedelsindustrin. Våra slitstarka golv

  • är hygieniska och enkla att rengöra
  • är resistenta mot kemisk och mekanisk belastning
  • är anpassade med olika grader av halkskydd för en säker arbetsplats
  • tål att rengöras med rengöringsmedel och ångrengöringsmaskiner

Golvlösningarna som vi erbjuder är framtagna för att tåla hög mekanisk påfrestning samt höga temperaturer upp till 70°C respektive 105°C, beroende på tjocklek, och lämpar sig för bland annat:

  • kött- och fiskberedningsindustrier
  • bagerier och konditorier
  • industri- och storkök
  • cafeterior
  • lagerlokaler
  • torrindustrier

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.

Namn

Telefon

E-post

Meddelande