Leverantörer

Vi samarbetar med några av de främsta leverantörerna av golvbeläggningar, färg och fog.
Svenska Flowcrete, Hagmans och Eradur samt danska Ulfcar levererar produkter till oss i Stockholm och vi installerar dem åt dig.

Flowcrete
Flowcrete ligger högt upp både på den skandinaviska och europeiska marknaden när det kommer till fogfria golvbeläggningar, de erbjuder förstklassig kvalitet med en stor variation på design och funktion.

Hagmans
Ett av Sveriges främsta företag inom bland annat färg, golv- och takbeläggning samt spackel och sprayfärg. De har lång erfarenhet och jobbar efter sina kärnvärden innovation, flexibilitet och kvalitet.

Ulfcar
Tack vare många år i branschen vet Ulfcar vad som fungerar bäst. Med över 40 års erfarenhet i bagaget har de tagit fram fogfria golvlösningar som håller länge och kräver väldigt lite underhåll. Ulfcar är synonymt med trygghet och kvalitet.

Eradur
Fokus ligger på funktionalitet och kvalitet. Eradur är specialiserade på härdplastbeläggningar för golv, vägg och tak som tål högt slitage. I över 20 år har bröderna Tomas och Per-Åke Bergström jobbat inom branschen och är numera också ett av Polens främsta leverantörer för fogfria golvbeläggningar.