Massagolv & fogfria golv i Örebro

Injo Golv är experter på fogfria golv och massagolv och hjälper er i Örebro med bland annat epoxigolv, akrylgolv, acrydurgolv och polyuretangolv.
Vi lägger slitstarka golv för bland annat butiker, industrigolv, lagergolv och golv för parkeringshus och garage.

Välj epoxigolv och akrylgolv

Behöver du nya golv och golvbeläggningar kan vi hjälpa dig att hitta rätt akrylgolv eller epoxigolv i Örebro. Vi har i över 30 år hjälpt företag och industrier med fogfria golv som är slitstarka och reptåliga. Oavsett om det är ett butiksgolv, lagergolv, industrigolv eller garagegolv har vi lösningar som håller. Vi hjälper även bostadsrättsföreningar att hitta akrylgolv eller epoxigolv som tål slitage i publika utrymmen. Behöver ett estetiskt tilltalande golv som tål väta och fukt eller höga temperaturer i Örebro kan du kontakta oss.

Vilka golvlösningar kan vi ta fram i Örebro?

Våra expertis är att ta fram epoxigolv och akrylgolv som går att anpassa efter verksamhetens behov.

  • Akrylgolv härdar snabbt och tål att utsättas för kemikalier. Vi kan anpassa halkskydd och du får en reptålig yta. Slitstyrkan gör att akrylgolv passar såväl restauranger som industrier. Fördelen är att det går att anpassa akrylgolv utefter verksamhetsområde.
  • Epoxigolv klarar kemiska angrepp och är lätta att underhålla. Våra epoxigolv tål också termisk chock är elavledande. Du får också ett golv som tål tung och intensiv trafik. Epoxigolv lämpar sig i många olika typer av lokaler.

När det kommer till att välja rätt golv i Örebro hjälper vi dig att ta fram precis den golvlösning du behöver.

Vill du veta mer om epoxigolv och akrylgolv?

Våra experter hjälper dig så du får det slutresultat du förväntar dig. Vi lägger epoxigolv och akrylgolv i Örebro som är estetiskt tilltalande i publika utrymmen. När det kommer till estetik har akrylgolv och epoxigolv fördelen att det går att välja olika färger och utformningar.

Våra golv tål att utsättas för kemikalier, vi tar fram fogfria och porfria golv som är hygieniska och säkra. Genom att vi har gedigen erfarenhet av att leverera funktionella och snygga golv kan du förvänta dig ett förstklassigt resultat. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

 

Kontakta oss för offert för ert golvarbete på 019-767 50 00

Kontakta oss idag

Kontakta oss via kontaktformulär eller via 019-767 50 00.