Epoxigolv & massagolv i Enköping

Experter på epoxigolv och akrylgolv i Enköping 

Vi har golvlösningar som baserar sig på epoxigolv och akrylgolv som passar industrier, företag och bostadsrättsföreningar i Enköping. Vi har samlat mer än 30 års erfarenhet av att leverera förstklassiga golvlösningar som är slitstarka och estetiskt tilltalande. Vår expertis inkluderar fogfria och porfria golv.
Vi lägger olika golv i akryl och epoxi utefter företagets behov. Några områden vi är experter på är olika typer av industrigolv, golv till garage- och parkeringshus, restauranger och storkök men även lagergolv. Våra golvsystem passar bra där det ställs höga krav på funktion och tilltalande utseende.

Många fördelar med epoxigolv och akrylgolv

Akrylgolv och epoxigolv som vi producerar faller under kategorin massagolv. Några specialområden i Enköping är:

  • Butiksgolv som är baserade på akryl. Akrylgolv härdar snabbt, får en reptålig yta, lätta att rengöra och akrylgolvets porfria yta minskar risken för bakterieansamlingar.
  • Golv till restauranger och storkök som ställer höga krav på att vara lätta att göra rent. Samtidigt går det att anpassa kornstorleken för att minska risken för halkolyckor.
  • Industrigolv som kräver elavledande egenskaper och som klara av att utsättas för kemikalier. Våra epoxigolv har också egenskapen att de tål tung trafik och hårt slitage. Här ställer vi också stora krav på att golven ska klara termisk chock.

Vi tar fram det golv du behöver i Enköping

När du behöver ett helt nytt golv eller renovera golvet kommer vi ut och besikta golvet. På så sätt kan våra experter hjälpa er att hitta exakt rätt lösning. Du kan också få ta del av referenser från tidigare arbeten som kan inspirera.

Vi lägger stor vikt vid förarbetet och hela processen från start till slut. Genom högt ställda krav på våra epoxigolv och akrylgolv kan vi garantera att slutresultatet blir förstklassigt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt golv till din verksamhet i Enköping.

Anlita oss på Injo Golv för massagolv i Enköping med omnejd. Vi arbetar i Mellansverige och kan hjälpa er med bland annat epoxigolv & akrylgolv för en mängd tillämpningar så som exempelvis garagegolv, butiksgolv, industrigolv eller golv för restauranger. Vi kan utföra golvmålning med epoxifärg för ett slitstarkt golv.

Läs mer om olika tillämpningar för våra golv under Marknader.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.