Epoxigolv & massagolv i Enköping

Experter på epoxigolv och akrylgolv i Enköping 

Vi har golvlösningar som baserar sig på epoxigolv och akrylgolv som passar industrier, företag och bostadsrättsföreningar i Enköping. Vi har samlat mer än 30 års erfarenhet av att leverera förstklassiga golvlösningar som är slitstarka och estetiskt tilltalande. Vår expertis inkluderar fogfria och porfria golv.
Vi lägger olika golv i akryl och epoxi utefter företagets behov. Några områden vi är experter på är olika typer av industrigolv, golv till garage- och parkeringshus, restauranger och storkök men även lagergolv. Våra golvsystem passar bra där det ställs höga krav på funktion och tilltalande utseende.

Många fördelar med epoxigolv och akrylgolv

Akrylgolv och epoxigolv som vi producerar faller under kategorin massagolv. Några specialområden i Enköping är:

  • Butiksgolv som är baserade på akryl. Akrylgolv härdar snabbt, får en reptålig yta, lätta att rengöra och akrylgolvets porfria yta minskar risken för bakterieansamlingar.
  • Golv till restauranger och storkök som ställer höga krav på att vara lätta att göra rent. Samtidigt går det att anpassa kornstorleken för att minska risken för halkolyckor.
  • Industrigolv som kräver elavledande egenskaper och som klara av att utsättas för kemikalier. Våra epoxigolv har också egenskapen att de tål tung trafik och hårt slitage. Här ställer vi också stora krav på att golven ska klara termisk chock.

Vi tar fram det golv du behöver i Enköping

När du behöver ett helt nytt golv eller renovera golvet kommer vi ut och besikta golvet. På så sätt kan våra experter hjälpa er att hitta exakt rätt lösning. Du kan också få ta del av referenser från tidigare arbeten som kan inspirera.

Vi lägger stor vikt vid förarbetet och hela processen från start till slut. Genom högt ställda krav på våra epoxigolv och akrylgolv kan vi garantera att slutresultatet blir förstklassigt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt golv till din verksamhet i Enköping.

Anlita oss på Injo Golv för massagolv i Enköping med omnejd. Vi arbetar i Mellansverige och kan hjälpa er med bland annat epoxigolv & akrylgolv för en mängd tillämpningar så som exempelvis garagegolv, butiksgolv, industrigolv eller golv för restauranger. Vi kan utföra golvmålning med epoxifärg för ett slitstarkt golv.

Läs mer om olika tillämpningar för våra golv under Marknader.

Industrigolv

Våra industrigolv är tillverkade i högkvalitativt material för att klara av de påfrestningar som uppstår på industriella anläggningar, vilket gör dem till det ultimata valet för din verksamhet. Golven kan fås resistenta mot kemikalier, mekaniskt slitage och tung belastning och är enkla att rengöra. Finns i olika material såsom epoxi, akryl och polyuretan.

Garagegolv

Med våra garagegolv får du ett högpresterande golv med hög slitstyrka och tålighet. Golven är speciellt utformade för att stå emot kemikalier, repor och tung belastning. Lätta att göra rent från fläckar och spill från olja, som är vanligt förekommande i garage. Ett utmärkt val för både kommersiella och privata garage.

Restauranggolv

Våra restauranggolv är särskilt utformade för att skapa en hygienisk och trivsam miljö för både gäster och personal. De är tillverkade i högkvalitativt material med hög motståndskraft mot spill och stänk från matlagning och rengöring. De är också tysta att gå på, vilket bidrar till en lugn och behaglig miljö för era gäster. Formulärets nederkant

Butiksgolv

Vi strävar efter att kombinera estetisk med funktionalitet när det kommer till golv i publika utrymmen. Våra fogfria akrylbaserade golv har snabb härdningstid, vilket innebär att golvet kan läggas på natten och vara klart till nästa arbetsdag. Vi har det du behöver för ett vackert butiksgolv som håller i många år.

Golv till tvättstuga

När det kommer till golv till tvättstuga är det viktigt att man har ett slitstarkt golv som är vattentåligt och lättskött. Våra golv är tillverkade i högkvalitativt material som klarar av det dagliga slitage som tvättstugan utsätts för. Låt oss på Injo Golv AB hjälpa er att renovera tvättstugan för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.