Massagolv Eskilstuna

SVi arbetar med massagolv & fogfri golvbeläggning i Eskilstuna. Vi är specialister på bland annat epoxigolv, akrylgolv & polyuretangolv för en mängd tillämpningar så som lagergolv, industrigolv, golvbeläggningar i garage & parkeringshus, butiksgolv m.m.

Slitstarka epoxigolv och akrylgolv i Eskilstuna

Vi har över 30 års erfarenhet av golvsystem som epoxigolv och akrylgolv. Hos oss kan du få hjälp med att hitta rätt lösningar till industrilokaler, restaurangkök och storkök, butiksgolv och större garage. Vi tar fram praktiska och tåliga golv till parkeringshus och kan hitta golvlösningar till bostadsrättsföreningar.

Våra experter på akrylgolv och epoxigolv i Eskilstuna kan visa dig referensgalleri och komma med innovativa golvlösningar. Vi levererar golv som tål fukt och väta, leder bort ström och tål kemikalier. Genom fogfria och porfria lösningar är det mindre risk att bakterier får fäste. Så när det är dags och du behöver praktiska fogfria golv har vi lösningarna.

Vi lägger akrylgolv som härdar snabbt

Vi levererar golvlösningar till ditt företag i Eskilstuna som är anpassade för verksamheten. Akrylgolv kan läggas helt fogfria och kan anpassas efter industri, lokal eller garage där golvet läggs. Andra fördelar är:

  • Det går att anpassa halkskydd utefter behov vilket minimerar risker för olyckor.
  • Akrylgolv är lätta att rengöra och även underhålla
  • Passa för såväl restauranggolv till olika industrilokaler och tål kemikalier
  • Akrylgolv är slitstarka, finns i många olika utformningar och färger

Härdning går snabbt och resultatet är helt porfritt vilket gör att risken för bakterieansamlingar minimeras. Kontakta oss för mer information om du har frågor kring akrylgolv eller andra golvlösningar i Eskilstuna.

Vill du veta mer om epoxigolv?

Epoxigolv har många fördelar och en fördel är att det går att göra många estetiskt tilltalande lösningar. Epoxi som material passar i många olika sorters lokaler, från industri till publika lokaler som butiker. Epoxigolv har bland annat fördelarna:

  • Ett golv som tål våta och torra miljöer
  • Kemiskt resistenta och tål hög belastning
  • Vackra och går att lägga i olika färger
  • Belastar inte underlaget och elavledande

Vi är specialister på fogfria och tåliga golv och tveka inte att kontakta oss för frågor.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig i Eskilstuna med golv för:

Industrigolv

Våra högpresterande industrigolv är designade för att tåla de tuffa påfrestningar som uppstår på din industriella verksamhet. De är enkla att städa och underhålla och motståndskraftiga mot mekaniskt slitage och kemikalier och andra farliga ämnen som kan skada vanligt golv. Bidrar till god arbetsmiljö i allt från elektronikindustrier till livsmedelsindustrier.

Garagegolv

Ett garage utsätts för mycket slitage och tung belastning och behöver därför ett starkt och pålitligt golv som kan stå emot kemikalier, repor och tunga laster. Våra garagegolv är särskilt utformade att tåla de påfrestningar som golv i garage utsätts för, samtidigt som de är estetiskt tilltalande och gör garaget trivsamt.

Restauranggolv

Våra restauranggolv är utformade med omtanke om både gäster och personal, men hygien och komfort i fokus. De är tillverkade i högkvalitativt material som tål spill och stänk från matlagning och rengöring, vilket gör det till ett hållbart golv för miljöer som utsätts för diverse slitage. Våra golv bidrar till en lugn och behaglig atmosfär för dina gäster.

Butiksgolv

Golv i publika utrymmen behöver vara både estetiskt tilltalande och funktionella. Våra butiksgolv är av hög kvalitet och designade för att skapa en trivsam miljö på platser där många människor vistas dagligen. De fogfria akrylbaserade golven har en kort härdningstid, vilket gör att de kan läggas nattetid och vara färdigt redan nästa dag.

Golv till tvättstuga

Tvättstugor behöver ett golv som tål vatten och är smidigt att rengöra. Med våra golv till tvättstuga får du ett funktionellt och slitstarkt golv som är anpassat att klara av de påfrestningar som tvättstugan utsätts för dagligen. Vi har lång erfarenhet av att renovera tvättstugor och ser till att du får ett resultat som håller i många år.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.