Massagolv Eskilstuna

SVi arbetar med massagolv & fogfri golvbeläggning i Eskilstuna. Vi är specialister på bland annat epoxigolv, akrylgolv & polyuretangolv för en mängd tillämpningar så som lagergolv, industrigolv, golvbeläggningar i garage & parkeringshus, butiksgolv m.m.

Slitstarka epoxigolv och akrylgolv i Eskilstuna

Vi har över 30 års erfarenhet av golvsystem som epoxigolv och akrylgolv. Hos oss kan du få hjälp med att hitta rätt lösningar till industrilokaler, restaurangkök och storkök, butiksgolv och större garage. Vi tar fram praktiska och tåliga golv till parkeringshus och kan hitta golvlösningar till bostadsrättsföreningar.

Våra experter på akrylgolv och epoxigolv i Eskilstuna kan visa dig referensgalleri och komma med innovativa golvlösningar. Vi levererar golv som tål fukt och väta, leder bort ström och tål kemikalier. Genom fogfria och porfria lösningar är det mindre risk att bakterier får fäste. Så när det är dags och du behöver praktiska fogfria golv har vi lösningarna.

Vi lägger akrylgolv som härdar snabbt

Vi levererar golvlösningar till ditt företag i Eskilstuna som är anpassade för verksamheten. Akrylgolv kan läggas helt fogfria och kan anpassas efter industri, lokal eller garage där golvet läggs. Andra fördelar är:

  • Det går att anpassa halkskydd utefter behov vilket minimerar risker för olyckor.
  • Akrylgolv är lätta att rengöra och även underhålla
  • Passa för såväl restauranggolv till olika industrilokaler och tål kemikalier
  • Akrylgolv är slitstarka, finns i många olika utformningar och färger

Härdning går snabbt och resultatet är helt porfritt vilket gör att risken för bakterieansamlingar minimeras. Kontakta oss för mer information om du har frågor kring akrylgolv eller andra golvlösningar i Eskilstuna.

Vill du veta mer om epoxigolv?

Epoxigolv har många fördelar och en fördel är att det går att göra många estetiskt tilltalande lösningar. Epoxi som material passar i många olika sorters lokaler, från industri till publika lokaler som butiker. Epoxigolv har bland annat fördelarna:

  • Ett golv som tål våta och torra miljöer
  • Kemiskt resistenta och tål hög belastning
  • Vackra och går att lägga i olika färger
  • Belastar inte underlaget och elavledande

Vi är specialister på fogfria och tåliga golv och tveka inte att kontakta oss för frågor.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig i Eskilstuna med golv för:

 

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.