Industrigolv & epoxigolv i Gävle

Anlita Injo Golv AB för att renovera eller lägga nya massagolv i Gävle. Vi lägger bland annat epoxigolv, polyuretangolv, akrylgolv och acrydurgolv.

Våra golv används bland annat i butiker, som industrigolv, restauranggolv/butiksgolv samt lagergolv.

Under kategorin massagolv tar vi fram epoxigolv och akrylgolv i Gävle. Vi har hjälpt företag och industrier men även bostadsrättsföreningar att hitta rätt golvsystem i över 30 år. Vår expertis inkluderar akrylgolv och epoxigolv som är estetiskt tilltalande och går allt välja i olika färger. Låt våra experter hjälpa dig att hitta rätt golv till din verksamhet.

Våra slitstarka golvsystem kan tas fram för att passa olika typer av industrier och butiker men även golv till: 

  • hälso och sjukvård
  • lager 
  • restauranger och storkök
  • parkeringshus
  • garagegolv
  • gym och idrottsanläggningar

Rätt epoxigolv eller akrylgolv i Gävle

Har du behov av nytt golv till företaget eller industrin hjälper våra experter dig att hitta rätt golv. Vi jobbar med fogfria och porfria golv som är hygieniska och reptåliga. 

  1. Akrylgolv är bra när du behöver ett golv som härdar snabbt och som är extremt slitstarkt. Vi kan ta fram akrylgolv som tål kyla båda inomhus och utomhus. Akryl är också ett vanligt golv inom industrin.
  2. Epoxigolv går att lägga som helt slätt för en blankare yta eller välja med sandblandning. Sandade epoxigolv ökar halsskyddet. Den grövre ytan passar för många industrier och är kemiskt resistent. Epoxygolv mycket hållbara där det förekommer tung trafik. 

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt golvlösning

Vi inspekterar och analyserar vilken golvlösning som är bäst för företaget eller industrin. Därför kan vi också ta fram exempelvis epoxigolv som passar för lätta konstruktioner och som inte påverkar underlaget med belastning. Vi vet att vissa industrier som hanterar livsmedel har stora krav på att golven ska vara lätta att rengöra med höga krav på hygien. När det kommer till elavledande golv har vi lösningar som passar bland annat tillverkningsindustrier. Tveka inte att kontakta våra experter på epoxigolv och akrylgolv i Gävle. Vi har lösningarna för ditt företag eller bostadsrättsförening.

Kontakta oss för en offert för ert nya fogfria golv i Gävleregionen.

Injo Golv arbetar i Gävle med omnejd.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.