Golvlösningar för bostadsrättsföreningar

Vi är experter på massagolv och har lång erfarenhet av att jobba med det snabbhärdande materialet akryl. Akrylgolv lägger vi till exempel i miljöer då kunden önskar kunna använda sig av utrymmet redan nästkommande dag. Vi lägger då golvet under natten och redan efter ett par timmar kan ytan användas som vanligt.

Tvättstugor, garage och källarutrymmen behöver ha hållbara golv som är enkla att rengöra. Fogfria massagolv av akryl, polyuretan och epoxi ger dig ett heltäckande behov av säkerhet, hygien och kvalitet.

Våra golvsystem går att få med eller utan halkskydd och i flera olika färger. Halkskydd kan vara extra fördelaktigt i till exempel tvättstugor och garage.

Fördelarna med massagolv är många. Förutom att du får en fogfri golvyta är det enkelt att rengöra, hygieniskt och dammfritt samt slitstarkt. Flera golv används i industrier med hög kemisk och mekanisk påfrestning och många gånger är det även viktigt att golvet klarar av att utsättas för fukt eller hetvatten.

Restaurering
Många av våra kunder hör av sig till oss för att de har problem med ett befintligt golv som har spruckit eller på något annat sätt inte längre uppfyller de krav och önskemål ett massagolv ska erbjuda. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi se vad som har gått fel och lägga ett nytt golv med en bra grund för att undvika framtida problem. Vi hjälper även till att fräscha upp slitna golv som har ett par år på nacken.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.