Våra golv för privatkunder

Massagolv passar utmärkt i garage. Fogfria golvytor är hygieniska, lättstädade och tål slitage från fordon, trädgårdsredskap och annat dagligt slitage. Golvsystemen vi lägger används i diverse industrier där det förekommer tung trafik och fukt samt där många människor vistas och är därför en utmärkt lösning för garage – oavsett om du använder garaget som verkstad, hobbyrum, gym eller just som garage. Akrylbaserade massagolv härdar vid 20 °C redan efter två timmar och är det golvsystem som vi brukar rekommendera privatkunder.

Duracon TR
Den här golvbeläggningen är enkel att anpassa i färg och med olika grader av halkskydd. Eftersom Duracon TR ofta används i industrier med medel till tung belastning där kemikalier förekommer kan du tryggt använda garaget som verkstad utan att golvet tar skada.

Temafloor AC
Från tillverkaren Tikkurila erbjuder vi privatpersoner ett golv där hållbarhet, säkerhet och utseende är viktigt.

Tack vare golvsystemets olika egenskaper tål det fukt väl och härdar i temperaturer ner till -30 °C. Precis som Duracon TR är det här golvsystemet resistent mot såväl kemisk som mekanisk belastning och går enkelt att rengöra.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.