Våra tjänster

Vi jobbar i huvudsak med fogfria golvbeläggningar baserade på akryl, epoxi och polyuretan. Men även när det kommer till reparationer så som tätning och diamantslipning kan du vända dig till oss.

Kontakta oss idag!

Vår målsättning är att lägga en slitstark och funktionell beläggning som är anpassad efter era behov. Därför erbjuder vi en kostnadsfri besiktning innan vi lämnar ett förslag på vad som skulle fungera bäst och skriver en offert baserad på det.

Vi vet att ett bra förarbete är en av många förutsättningar som krävs för att få ett lyckat slutresultat. Innan vi lägger ett golv ser vi till att grunden är intakt och anpassad utifrån utrymmet. I förarbetet ingår tjänster som betongreparationer och fallspackling.

Samtliga golvbeläggningar vi arbetar med är fogfria och tillhör kategorin massagolv. Fördelen med dem är många vilket gör att de passar i allt från restaurangkök till garage. Förutom att de är slitstarka, hygieniska och lättstädade tål de upprepad användning av kemikalier och fysisk belastning.

De estetiska och praktiska aspekterna går att variera och anpassa utifrån tycke och smak, behöver ni till exempel extra halkskydd anpassas blandningen efter det. Oavsett om det är i ett restaurangkök, garage, en industrilokal eller en butik har vi lösningar som passar er. Nedan finner du korta beskrivning av de olika materialen vi använder oss av.

Akrylgolv

Akryl är ett transparent plastmaterial med många användningsområden, bland annat som beståndsdel i massagolv. Det är otroligt slitstarkt, enkelt att arbeta med och akrylbaserade golv har snabb härdningstid.

Epoxigolv

Epoxi är en slags härdplast och kräver mer förberedelse och arbete än vad akryl gör. Man kan antingen lägga en slät beläggning som resulterar i en blank yta alternativt en sandad beläggning som ger ett bra halkskydd. Genom att tillsätta sand får golvet en grövre yta och passar i en mängd olika industrilokaler. Läs mer om Epoxigolv.

Polyuretangolv

Precis som epoxi använder man polyuretan när det finns tid för förberedelse och härdning. Polyrutan är ett mångsidigt plastmaterial och är en golvbeläggning när du behöver ett kemikalieresistent massagolv som är utsatt för hård belastning, till exempel i garage, lagergolv och parkeringshus. Kontakta oss för läggning av Polyuretangolv.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.