Butiksgolv Stockholm

I publika utrymmen där många människor vistas dagligen, exempelvis i butiker, ligger stort fokus på att kombinera estetik med funktionalitet. Det är viktigt att golvet är slitstarkt, hygieniskt och lätt att rengöra, vilket innebär att det måste tåla upprepad kontakt med kemikalier. Samtidigt behöver det vara estetiskt tilltalande och bidra till att skapa en behaglig miljö för kunderna. Vi lägger fogfria massagolv baserade på akryl, epoxi samt polyuretan som har alla dessa fördelar och dessutom kommer i en mängd olika färger, vilket gör att du kan anpassa golvet till din butik så att det stämmer överens med övrig interiör.

Golvbeläggningarna vi använder lämpar sig även väl som lagergolv. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig att välja rätt golv för din butik. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter och kan ge dig råd om installation, underhåll och rengöring. Kontakta oss när du behöver ett modernt och hållbart golv för din butik, så ser vi till att du får ett golv med både stil och funktion! 

Kontakta oss idag!

Flowfast Terrosso är ett modernt akrylbaserat golv som passar i de flesta miljöer. Fördelen med akryl är den snabba härdtiden som ligger på cirka 30 minuter per skikt. Vid behov renoverar vi på nätterna och är klara lagom tills det är dags att öppna butiken.

Peran SL har en slät, blank yta med modern känsla medan Rustik är ett epoxisystem blandat med dekorativa marmor- eller naturstenar. Epoxibaserade och polyuretanbaserade butiksgolv kräver lite mer planering då härdningen av golvet tar längre tid.

Fördelarna med ett massagolv i butik:

  • Estetiskt tilltalande – kommer i en mängd olika färger
  • Slitstarkt – lång livslängd
  • Spricköverbryggande – vattentät beläggning
  • Mycket bra vidhäftning på de flesta underlag
  • Lätta konstruktioner som inte belastar underlaget
  • Snabb installation – kräver inga långa avstängningar
  • Halksäkra – halksäkerheten styrs av kornstorleken i ytan
  • Hygieniskt och lätt att rengöra

Klicka in på bilderna nedan för att se exempel på fogfria massagolv för butiker och kommersiella lokaler från Flowcrete.

Fler referenser för butiksgolv

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.