Epoxigolv Stockholm

Epoxigolv är gjort av en härdplast och lämpar sig bra i lokaler och alla typer av utrymmen där man behöver ett robust och slitstarkt golv. Epoxigolv är ett av de mest slitstarka golvalternativen på marknaden. De står emot nötning, kemiska angrepp, termisk chock och tunga belastningar, vilket gör dem till det perfekta valet för industrilokaler, sjukhus, restauranger, butiker och laboratorier. Med epoxi blir golvet enkelt att underhålla, vilket är a och o för restauranger och butiker där hygien är ett måste. Vi erbjuder ett brett utbud av epoxigolv där du kan anpassa golvet efter dina specifika krav och behov. Det går att anpassa både i färg och grad av halkskydd.

Vi kan antingen lägga en slät beläggning som resulterar i en blank yta alternativt en sandad beläggning som ger ett bra halkskydd. Vi på Injo Golv AB är specialister på beläggningar i härdplast och vi erbjuder professionella golvarbeten i hela Stockholm med omnejd. Med lång erfarenhet och bred kunskap hjälper vi dig att välja rätt typ av beläggning i härdplast så att det matchar dina krav. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med en golvlösning som både är hållbar och estetiskt tilltalande.

Hjälp mig med Epoxigolv!

Våra epoxibaserade massagolv är:

  • Estetiskt tilltalande och kommer i ett brett urval av färger
  • Kemiskt resistenta
  • Elavledande
  • Termiskt resistenta – klarar av både kyla och värme från tex vatten från ångtvätt
  • Lämpliga för våta och torra miljöer
  • Hållbara och tål hög belastning från tung och intensiv trafik
  • Hygieniska och lätta att rengöra
  • Halksäkra – med anpassad kornstorlek på sanden som tillsätts kan graden halkskydd anpassas utifrån behov
  • Fäster bra på både betong och asfalt
  • Lätta konstruktioner som inte belastar underlaget.

När vi lägger våra massagolv fokuserar på att leverera ett estetiskt snyggt och funktionellt golv, och med över 30 års erfarenhet av fogfria golvlösningar kan vi garantera dig ett förstklassigt resultat varje gång. Flowcrete är vår huvudleverantör av epoxi och de har utvecklat och tillverkat fogfria golvbeläggningar sedan 1968.

Exempel på epoxigolv

Det finns ett brett utbud av epoxigolv som alla går att anpassa utifrån vilken typ av industri eller lokal golvet ska läggas i. Hör av dig till oss så berättar vi vilket massagolv som passar din verksamhet bäst. Några exempel på de epoxigolv vi lägger är:

Peran STB Compact

En sandbeläggning baserad på tvåkomponenter — epoxi och polyuretaninfärgad sand. Det läggs i tjocklekar om 2-4 millimeter. Det är lämpligt i både torra och våta miljöer med tung trafik som har krav på hög slitstyrka och slagtålighet, till exempel verkstäder med truckgångar, livsmedelsindustri, massa- och pappersindustri, fordonsindustri, parkeringsgarage och stormarknader. Speciellt bra när man önskar ett extra kraftigt halkskydd.

Peran ESD STB Compact

Ett elavledande epoxibaserat golvsystem baserat på två komponenter. Det ger en halkskyddad yta och läggs i en tjocklek om cirka 3 millimeter. Peran ESD STB Compact används i miljöer med tung och intensiv trafik där krav på avledning av statisk elektricitet finns, till exempel där känsliga elektronikkomponenter hanteras och tillverkas eller i renrumsmiljöer. Det är lämpligt även i miljöer där gas, lösningsmedel och sprängmedel hanteras samt i utrymmen med risk för dammexplosioner. Peran ESD STB Compact är godkänt enligt EN IEC 61340-5-1.

Peran STB Struktur (+ESD)

Till skillnad från Peran STB Compact lämpar sig den här golvtypen för industrier där högre halkskyddsgrad är nödvändig. Peran STB Struktur läggs ofta i miljöer med tung trafik, där kraven för slitstyrka och slagtålighet är höga, samt i våta miljöer.

Peran STB Struktur är en golvbeläggning av komponenterna epoxi och polyuretaninfärgad sand som läggs i tjocklekar om 2 ­– 4 millimeter. Miljöer där golvet används är till exempel verkstäder med truckgångar, livsmedelsindustrier och storkök, parkeringsgarage samt diverse industrilokaler.

Peran ESD Struktur kommer med samma fördelar som STB-varianten men är även elavledande och lämpar sig för industrier som hanterar känsliga elektronikkomponenter.

Peran SL (+ESD)

Det här golvsystemet är ett självnivellerande tvåkomponentsepoxigolv som normalt läggs i en tjocklek om 1,5 – 3 millimeter. Peran SL är bra i främst torra miljöer där tung och intensiv trafik förekommer såsom verkstadsindustrier, lagerytor, truckgångar samt industrier med högt hygienkrav och frekvent trafik.

Med varianten Peran ESD SL ger det ett golvsystem med elavledande egenskaper.

Flowseal EPW

Med en epoxibaserad målarfärg får du en skyddande beläggning på golv och väggar. Flowseal EPW är slitstarkt och lämplig framförallt för lätta industrier, lagerlokaler, källarutrymmen och balkonger. Beläggningen går att få transparent blank eller pigmenterad blank eller matt. Färgen målas i en skikttjocklek om 150 – 250 mikrometer, med två strykningar blir ytan cirka 175 mikrometer tjock.   

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.