Renovera tvättstuga Stockholm

En professionellt utförd tvättstugerenovering gör tvättstugan till en praktisk och funktionell miljö som förenklar den dagliga användningen för de boende. Vi på Injo Golv AB har renoverat många tvättstugor genom åren och vet vad som krävs för att skapa en ren, ljus och behaglig plats för tvättning och torkning av kläder. Med vår expertis ser vi till att de boende får en effektiv hantering av sin tvätt. Vi erbjuder högkvalitativa golv för tvättstugor – golv som är slitstarka, vattentåliga och lättskötta. Golven är särskilt utformade för att klara för de påfrestningar som en aktiv tvättstuga dagligen utsätts för.

Låt oss renovera er tvättstuga för ett resultat som håller i många år. Vi utför helrenovering av tvättstugor i bostadsrättsföreningar. Vi utför totalentreprenad så att du endast behöver en leverantör att vända dig till.

Kontakta oss för referenser.

Injo Golv har lång erfarenhet av golvbeläggningar och tätskikt som lämpar sig väl för tvättstugor. Bland annat golvbeläggningar med halkskydd.

Vid renovering av tvättstuga finns det mycket viktigt att tänka på och du bör därför anlita en erfaren firma för arbetet. Följande är exempel på viktiga punkter att ha i åtanke:

  • att material används som tål fuktiga miljöer
  • att användning av fuktspärr krävs
  • att golvbrunn finns och att det är fall mot denna
  • att korrekt eldragning enligt våtrumsregler sker
  • att ventilationen uppfyller alla krav.

Kontakta Injo Golv för renovering av er tvättstuga i Stockholm och östra Svealand.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.