Leverantörer

Vi samarbetar med några av de främsta leverantörerna av golvbeläggningar, färg och fog.
Svenska Flowcrete, Hagmans och Eradur samt danska Ulfcar levererar produkter till oss i Stockholm och vi installerar dem åt dig.

TM Progress
TM Progress är ett helsvenskt företag med fokus på golvavjämning. De har över 40 års erfarenhet och utvecklar, tillverkar och säljer helt i egen regi. Med hjälp av ett rikstäckande nätverk av TM Certifierade golvläggare och en modern pumpbilsflotta levererar de helhetslösningar för alla behov av golvavjämning; entreprenad, fritt ur slang eller säck.

Flowcrete
Flowcrete ligger högt upp både på den skandinaviska och europeiska marknaden när det kommer till fogfria golvbeläggningar, de erbjuder förstklassig kvalitet med en stor variation på design och funktion.

Hagmans
Ett av Sveriges främsta företag inom bland annat färg, golv- och takbeläggning samt spackel och sprayfärg. De har lång erfarenhet och jobbar efter sina kärnvärden innovation, flexibilitet och kvalitet.

Eradur
Fokus ligger på funktionalitet och kvalitet. Eradur är specialiserade på härdplastbeläggningar för golv, vägg och tak som tål högt slitage. I över 20 år har bröderna Tomas och Per-Åke Bergström jobbat inom branschen och är numera också ett av Polens främsta leverantörer för fogfria golvbeläggningar.