Leverantörer

Vi samarbetar med några av de främsta leverantörerna av golvbeläggningar, färg och fog.
Svenska Flowcrete, Eradur och Sika samt danska Ulfcar levererar produkter till oss i Stockholm och vi installerar dem åt dig.

Flowcrete
Flowcrete ligger högt upp både på den skandinaviska och europeiska marknaden när det kommer till fogfria golvbeläggningar, de erbjuder förstklassig kvalitet med en stor variation på design och funktion.

Eradur
Fokus ligger på funktionalitet och kvalitet. Eradur är specialiserade på härdplastbeläggningar för golv, vägg och tak som tål högt slitage. I över 20 år har bröderna Tomas och Per-Åke Bergström jobbat inom branschen och är numera också ett av Polens främsta leverantörer för fogfria golvbeläggningar.

Sika
Ett globalt kemikalieföretag med en ledande positionering inom utveckling av produkter och system vid limning, tätning, dämpning, förstärkning och skydd inom bygg och tillverkande industri.  Ett av deras mer välkände golvsystem som vi arbetar med är HyCem som har mycket god miljöprofil.

Kiilto Pro (före detta TM Progress)
Ett helsvenskt företag med fokus på golvavjämning. De har över 40 års erfarenhet och utvecklar, tillverkar och säljer helt i egen regi. Med hjälp av ett rikstäckande nätverk av Kiilto certifierade golvläggare och en modern pumpbilsflotta levererar de helhetslösningar för alla behov av golvavjämning; entreprenad, fritt ur slang eller säck.