Epoxigolv & fogfria golvbeläggningar i Norrköping

Injo Golv är specialister på fogfria golvbeläggningar och med lång erfarenhet kan vi leverera golv som håller lång tid. Vi lägger och renoverar bland annat butiksgolv, restauranggolv, garagegolv, lagergolv och industrigolv.
Beläggningarna vi använder beror på ändamålet och vi lägger bland annat akrylgolv, epoxigolv och polyuretangolv.

Epoxigolv och akrylgolv i Norrköping

Vi kan hjälpa dig att förstklassiga och tåliga epoxigolv eller akrylgolv i Norrköping. I över 30 år har vi hjälpt företag och industrier att hitta rätt golvlösningar. Våra golv kan läggas helt fogfria och porfria vilket gör att de är mycket hygieniska genom att bakterier inte får fäste. Slutresultatet är tåliga golv som tål hårt slitage i kombination med att golven är estetiskt tilltalande i publika utrymme. Därför passar våra akryl- och epoxigolv till storkök och restaurangkök, butiker men även tunga industrier och parkeringshus. Till industrier som kräver golv med hög kemikalieresistens och som klarar termisk chock har vi rätt lösningar.

Funktionella och estetiska golv i Norrköping

Vi hjälper dig att hitta rätt golv i Norrköping. Vi tar fram akrylgolv som härdar snabbt eller ett epoxigolv som ska tåla kemiska angrepp. Beroende på verksamhet har vi olika massagolv som vi anpassar efter behov. Exempelvis så passar snabbhärdande akrylgolv där det behövs:

  • En yta som tål repor
  • Halkskydd som ökar säkerheten i lokalen
  • Högt ställda krav på hygien

Epoxigolv har är elavledande och klarar termisk chock men har även egenskaperna:

  • Klarar av kontinuerligt att utsättas för kemikalier
  • Lämpligt golv i våta miljöer men även torra
  • Lämpar sig väl där det ställs krav på att tåla tung och intensiv trafik

Våra expert kan golvlösningar för alla typer av branscher

När det kommer till att hitta rätt golvsystem kan våra expert hjälpa dig att hitta exakt rätt lösning. Vi inspekterar och utvärderar behoven för att slutresultatet ska vara över förväntan. Oavsett om det rör sig om ett butiksgolv som ska vara estetiskt tilltalande eller till kemisk industri har vi lösningarna. Våra golvlösningar kombinerar funktion och estetik utefter behov. Behöver du olika grader av halkskydd kan vi ta fram exakt rätt nivå. Vi lägger också stor vikt vid ett gediget förarbete för att slutresultatet ska hålla länge. Kontakta oss för gratis rådgivning.

Kontakta oss för att få offert för er golvarbete via telefon eller kontaktformuläret till höger/nedan.

Vi lägger golv för en mängd olika tillämpningar, så som:

Industri Norrköping

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.