Epoxigolv & akrylgolv i Nyköping

Injo Golv AB hjälper er med golvläggning av fogfria industrigolv så som bland annat epoxigolv, polyuretangolv, akrylgolv & acrydurgolv i Nyköping.
Vi kan hjälpa er inom en mängd tillämpningar så som garagegolv eller golvbeläggning för parkeringshus, industrigolv, butiksgolv, golv för restauranger med mera.

Golvläggare av massagolv i 30 år

Vi hjälper företag, industrier och bostadsrättsföreningar i Nyköping att hitta rätt epoxigolv eller akrylgolv. Våra massagolv passar såväl till publika utrymmen som i parkeringshus och tung industri. Vi har mer än 30 års erfarenhet av att ta fram butiksgolv, restauranggolv och golv till olika typer av industrier. Vi ser till att garage och parkeringshus får en golvlösning som tål tung och intensiv trafik. Akrylgolv och epoxigolv är också golv där det går att anpassa halkskyddet efter behov och är mycket hygieniska. När ditt företag i Nyköping behöver golv med extra funktion kan du tala med en av våra expert på golv.

Epoxigolv och akrylgolv i publika utrymmen

Om du undrar vilket golv som passar bäst till ditt företag eller industri i Nyköping hjälper våra experter dig. Det finns olika golvsystem som är epoxi-eller akrylbaserade. Gemensamt är att golven är tåliga och går att designa så golven blir estetiskt tilltalande.

Vi tar fram fogfria golv i bland annat epoxy som bland annat är:

  1. Tåliga där det förekommer tung och intensiv trafik
  2. Termiskt resistenta, det vill säga tål hög värme och kyla
  3. Halksäkra vilket minskar risken för olyckor
  4. Elavledande och kemiskt resistenta

Till butiker kan vi ta fram golv som tål hårt slitage men som samtidigt är tilltalande för kunder. Vi hjälper dig att hitta rätt golv för din verksamhet.

Akrylgolv härdar snabbt

Golv baserade på akryl, även kallad acrydur, har många bra egenskaper som uppskattas när det kommer till restaurangkök men också industrier. Akrylgolv härdar snabbt, det går att använda golvet inom två timmar. Du har också fördelen att du får en stark och reptålig yta. Du får även ett golv som:

  1. Går att lägga för att tåla låga temperaturer
  2. Mycket hygieniskt och lätt att rengöra
  3. Har god kemikalieresistens
  4. Går att anpassa kornstorleken utefter behov av halkskydd

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt epoxigolv eller akrylgolv i Nyköping.

Vi är verksamma i Stockholms län, Södermanland samt hela Mellansverige.

Läs mer om olika tillämpningar för våra golv eller kontakta oss!

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.