Golvbeläggning & Epoxigolv Nynäshamn

Epoxigolv och akrylgolv i Nynäshamn

Vi lägger slitstarka golvsystem som epoxigolv och akrylgolv till olika industrier, företag och bostadsrättsföreningar i Nynäshamn. Våra golvlösningar passar exempelvis till livsmedelsindustrin som ställer höga krav på att klara av tuff rengöring och högt ställda krav på hygien. Vi har arbetat med att ta fram rätt lösningar när det kommer till golv i över 30 år. Genom att arbeta med massagolv som kan anpassas efter verksamhetens behov tar vi fram det golv som passar er. Så när du behöver renovera golv eller lägga ett helt nytt golv har vi lösningarna.

Epoxigolv och akrylgolv för högt ställda krav

Våra experter hjälper dig att utvärdera behoven. Det gäller oavsett om det gäller tung tillverkningsindustri eller publika utrymmen där det ställs höga krav på estetiska lösningar. Våra epoxigolv kan läggas på många olika sätt och har egenskaperna:

  • Leder bort elektricitet och tål kyla och värme från ångtvättar
  • Anpassningsbara när det kommer till halkskydd
  • Klarar av tung och intensiv trafik samtidigt som golvet är estetiskt tilltalande

Akrylgolv har en reptålig yta med snabb härdningstid. Fördelen är också att slutresultatet inte bara är fogfritt utan även porfritt. Det gör att akrylgolv inte samlar bakterier och är mycket hygieniska. Denna egenskap gör också att akrylgolv är mycket lätta att göra rent.

Vi kan hjälpa dig i Nynäshamn att hitta rätt golvlösning

Vi lämnar alltid en offert som är baserad på företags och industrins behov. Offerten tar vi genom att vi besiktar golvet tillsammans med våra kunder. Samtliga epoxigolv och akrylgolv vi tar fram är fogfria. Det gör att vi kan lösa många olika sorters behov. Vi lägger stor vikt vid förarbetet som betongreparationer och spacklingar. Tillsammans går vi också igenom krav på färg, utformning och halkskydd. Allt för att slutresultatet ska vara slitstarkt och uppfylla krav på utseende. Kontakta oss för rådgivning och referenser.

Kontakta oss för läggning av massagolv så som epoxigolv, akrylgolv eller polyuretangolv i Nynäshamn. Vi är experter på golvbeläggning.

Välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret, telefon eller e-post.

Injo Golv AB arbetar i hela Mellansverige.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.