Epoxigolv och akrylgolv Södertälje

Kontakta oss för läggning av massagolv så som epoxigolv, akrylgolv eller polyuretangolv i Södertälje.

Epoxigolv och akrylgolv kan vara det bästa valet för ditt företag i Södertälje. När det kommer till att hitta lösningar kring golv har vi över 30 års erfarenhet. Vi tar fram golvlösningar till parkeringar, butiksgolv, köksgolv för restauranger och storkök och bostadsrättsföreningar. Hos oss kan du ta del av referenser även från industrier med många olika inriktningar. Våra akrylgolv och epoxigolv kan vara lösningen för företag i Södertälje som vill ha hygieniska, tåliga och tilltalande golv. För med epoxi och akryl går det att göra många fogfria golvlösningar där det går att välja olika strukturer och färger.

Vilka fördelar har massagolv?

Akrylgolv och epoxigolv har var för sig olika fördelar. Vi tar fram olika system beroende på företagets verksamhetsområde. Epoxigolv har många fördelarna:

  • Klarar tung och hård belastning från trafik
  • Kan utan problem läggas på asfalt eller betong
  • Ett bra alternativ i torra och våta miljöer
  • Resistenta mot kemikalier och leder bort el

Våra epoxigolv kan läggas på olika sätt och är estetiskt tilltalande. Epoxigolv är lämpliga där du behöver slitstarkt golv och du vi kan anpassa graden av halkskydd efter företagets behov.

Vi hjälper dig välja rätt massagolv

Våra experter kan hjälpa dig att välja rätt akrylgolv eller epoxigolv till ditt företag i Södertälje. Akrylgolv har många tilltalande egenskaper för bland annat industrier och i publika utrymmen.
Akrylbaserade golv har bland annat fördelarna:

  • Reptåliga och går att anpassa halkskydd
  • Ett golv som är lätt att underhålla och många olika utförande
  • Du får ett golv fritt från porer och fogar så du slipper bakterieansamlingar
  • Kort härdningstid och därmed går det att använda snabbt

Akrylgolv har också en bra resistens mot kemikalier och lämpar sig lika väl i restauranger som till industrier. Vi kan hjälpa dig i valet mellan akrylgolv och epoxigolv så du får rätt golvlösning i Södertälje.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.