Expert på Epoxigolv & akrylgolv Stockholm

Som specialister på massagolv av typen epoxigolv och akrylgolv kan vi ta fram rätt golvlösningar i Stockholm. Våra epoxigolv och akrylgolv lämpar sig till många sorters företag. Från olika industrier till hälso- och sjukvård men även butiker och restauranger. Golvsystem vi tar fram är fogfria och vi tar även fram porfria golv. Det gör att golven är mycket hygieniska och lättstädade. När vi tar fram golv kan du få ett slutresultat som är kemikalieresistent, reptåligt och klarar tung belastning. Våra akrylgolv och epoxigolv går att anpassa efter företagets behov i Stockholm.

Experter på epoxigolv eller akrylgolv?

Beroende på företagets eller industrins verksamhetsområden kan vi anpassa våra epoxigolv och akrylgolv för att uppfylla alla nödvändiga krav.

  • Vi tar fram golv för industrier i Stockholm som är elavledande, är kemikalieresistenta och tål intensiv belastning. Epoxigolv har många bra egenskaper som kan leva upp till alla krav som industrin ställer. 
  • Akrylgolv har exempelvis många egenskaper som gör att golvet passar i publika utrymmen. Det kan vara till butiker eller restauranger. Akrylgolv har en snabb härdningstid och är mycket slitstarkt. En tilltalande egenskap är också att akrylgolv är helt porfria.

När du väljer våra golvlösningar kan du lita på att slutresultatet möter dina högt ställda krav på funktion och estetik. Vi kan anpassa halkskyddet efter behov och på så sätt leverera säkra golv.

Kontakta oss idag för rådgivning eller offert.

Oavsett om du behöver en offert eller bara har frågor kring våra golvlösningar kan du alltid kontakta våra experter i Stockholm. Vi har kompetensen att hjälp dig oavsett vilken typ av företag eller industri det rör sig om. Innan vi tar fram en offert går vi igenom kraven och inspekterar lokaler. På så sätt kan vi garantera att slutresultat blir över förvänta. Du har stor möjlighet att påverka färg och utformning så det estetiska möter funktionalitet. Kontakta oss för golvlösningar i Stockholm. 

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.