Akrylgolv & Epoxigolv i Västerås

Har ditt företag i Västerås behov av tåligt golv som är hygieniskt och praktiskt? Då kan ett epoxigolv eller akrylgolv vara det bästa valet. Vi har gedigen erfarenhet av att ta fram golvlösningar till blanda annat industrier, restauranger och storkök, parkeringshus och butiker. Vi jobbar bland annat med epoxigolv, akrylgolv, polyuretangolv för en mängd tillämpningar.

När det kommer till golvlösningar har vi också lösningar för bostadsrättsföreningar och idrottsanläggningar. Epoxigolv och akrylgolv finns i många olika sorters golvsystem och våra experter i Västerås kan hjälpa dig så du får den lösning som passar verksamheten.

Epoxigolv eller akrylgolv, vilket passar bäst?

Akrylgolv och epoxigolv är bägge tåliga golv men som har olika egenskaper. Vilken variant som passar bäst kan vi hjälpa dig med i Västerås.

  • Epoxigolv har utmärkta egenskaper för industrilokaler, restaurangkök och i butikslokaler. Du har fördelen att epoxigolv går att färganpassa och behandla så du får rejält halkskydd. Epoxigolv tål att rengöras rejält och är mycket hygieniska. Dessutom är de elavledande och tål kemikalier.
  • Akrylgolv passar i många olika lokaler och industrier. Dessutom härdar akrylgolv snabbt och är reptåliga. Det slitstarka slutresultatet har bra resistens mot kemikalier och går att välja i många utformningar. Golv av akryl är också hygieniska då de är por-och fogfria vilket minskar risken för ansamlingar av bakterier.

Fråga oss om vilket fogfritt golv du ska använda.

Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och bostadsrättsföreningar att hitta rätt golv. Det gör att vi kan ta fram exakt rätt lösning om golvet ska tåla starka kemikalier eller avleda ström effektivt och säkert.

För restauranger och storkök vet vi att golvet inte bara ska vara funktionellt, det ska vara tilltalande för gäster. Dessutom ställer livsmedelshantering stort krav på hygien. Därför lägger vi golv till livsmedelsindustrin som klarar av att rengöras. Vi vet vilka golv som passar när det kommer till att tåla kemikalier, väta och fukt, hög värme och tung trafik.

Läs mer om olika marknader vi arbetar inom eller se referenser.

Industrigolv

Våra industrigolv är speciellt anpassade för att klara av hög belastning och har en utmärkt el-avledande förmåga. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativa golv för industriella verksamheter som är motståndskraftiga mot kemikalier och mekaniskt slitage. Golven är lättskötta och kräver inte särskilt mycket underhållning, vilket gör dem till ett bra val för din verksamhet.

Garagegolv

Golv i garage utsätts för stora påfrestningar och därför behöver garagegolv bestå av ett material med hög kvalitet för att kunna stå emot hög belastning samt ha förmågan att reducera buller och oljud. Våra massagolv för garage är särskilt utformade för att skapa en funktionell och trivsam miljö i ditt garage.

Restauranggolv

Våra restauranggolv är framtagna med fokus på att skapa en miljö som både är hygienisk och behaglig för dina gäster. Tillverkade med högkvalitativt material som klarar av de utmaningar och slitage som ett kök innebär. De är lättstädade och har en stilren design för att ge dina gäster den upplevelse de förtjänar.

Butiksgolv

Ett butiksgolv behöver vara robust nog att klara av stora mängder människor som rör sig dagligen. Våra golv för offentliga utrymmen är särskilt utformade för att uppfylla dessa krav samtidigt som de är smidiga att rengöra och estetiskt tilltalande. Tillverkade i material som tåg spill och slitage, så du kan vara säker på att dina golv kommer hålla i många år framöver.

Golv till tvättstuga

När det kommer till att välja golv till tvättstuga är det viktigt att välja ett som är robust och vattenbeständigt, samtidigt som det är smidigt att göra rent. Vårt utbud av golv till tvättstugor är utformat för att stå emot de dagliga påfrestningar en tvättstuga dagligen utsätts för. Vi erbjuder högkvalitativa golv med exceptionell hållbarhet och kan även hjälpa dig med renoveringen.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.