Referenser

GC-Bro i Stockholm(Getingemidjan)
Under sommaren 2021 fick vi uppdraget att utföra beläggning på den trafikerade gång-och cykelbron mellan Stockholm Central och Stockholms södra. Vi utförde detta i flera steg och där vi lade fogfritt beläggning av akryl. För att veta hur vi gick tillväga så rekommenderar vi att se filmen.

Gran Turismo
I bilverkstaden för entusiastbilar på Lidingö började vi med att diamantslipa golvet, en förberedande behandling för att få massagolvet att fästa bättre på underlaget. Därefter förstärkte vi golvet med glasfiberväv för att motverka framtida sprickor i beläggningen, la en primer och till sist epoxigolvet Peran SL 222.

Industrilokal i Nynäshamn
Innan vi kunde påbörja golvläggningen behövde lokalen saneras och få ett helt nytt underlag. Vi jämnade ut det befintliga golvet genom att flytspackla och förstärkte flytspacklet med armeringsjärn vid bottningen. Peran SL 222 används på ytor med tung och intensiv trafik och industrier med höga hygienkrav.

Flinks järn
Snabbgrossisten som förser yrkesfolk med bland annat verktyg och maskiner ville ha ett golv med rustik känsla. Här kan man tydligt se hur massagolv enkelt kan anpassas individuellt i fråga om färg, känsla och stil.

Hammarbydepån
Storstockholms lokaltrafik var i behov av ett slitstarkt massagolv. Peran STB Compact 5100 är ett tvåkomponentsgolv av epoxi och polyuretaninfärgad sand och passar utmärkt då golvet är framtaget för att tåla tung trafik i både torra och våta miljöer. Varningsmarkeringarna målade vi med en speciell industrifärg från Tikkurila.

ICA Nära Älvsjö
I butiken la vi cirka 600 kvadratmeter akrylgolvbeläggning av märket Flowfast Terrosso med Munch-flingor. Flingorna som tillsätts ger ett snyggt golv i nutida stil och kommer i flera utföranden. Den grå färgen från Munchflingorna är ett av många exempel på hur Flowfast Terrosso kan se ut.

Swedol Moraberg, Södertälje.
Här har vi lagt cirka 1200 kvadratmeter av epoxigolvbeläggningen Eradur Kompakt. Kunden önskade en matt yta på golvet som då ytbehandlades med PU-mattlack.

Hemköp Gullmarsplan
På Hemköp Gullmarsplan lade vi cirka 900 kvadratmeter Flowshield LXP där två kulörer blandats för att likna flytspackel enligt beställarens önskemål. Den flammiga effekten uppnåddes genom att långsamt blanda in den ena färgen i den andra utan att skapa en homogen blandning.

Arbetet utfördes i sju mindre etapper för att inte påverka butikens öppettider. Vår flexibilitet gjorde det möjligt för kunden att hålla butiken öppen under hela ombyggnationen.

För fler referenser och bilder vänligen navigera in på kategorierna nedan.

Kontakta gärna oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.