Epoxigolv & Akrylgolv i Uppsala

Vi arbetar med golvbeläggningar, olika typer av massagolv(fogfria golv), såsom akrylgolv, epoxigolv, polyuretangolv, acrydur, eradur m.m. Slitstarka golv som passar för en mängd tillämpningar såsom garagegolv, butiksgolv, industrigolv för att nämna några.

Ring oss idag på 018-800 81 51 eller skicka ett kontaktformulär
för att berätta vad du behöver hjälp med.

Vi lägger fogfria golv som epoxi- & akrylgolv i Uppsala

Epoxigolv och akrylgolv är slitstarka och tåliga golv som dessutom är estetiskt tilltalande. Vi levererar tåliga golv i Uppsala till bland annat restauranger och storkök, industrier och garage och parkeringshus. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta rätt golvlösningar. När vi lägger golv är slitstyrka och funktion i centrum. Vi vet att gediget förarbete är ett krav för ett lyckat slutresutat. Genom att vi har många års erfarenhet av epoxigolv och akrylgolv kan vi hitta lösningar som passar ditt företag i Uppsala. Du kan kombinerar vackra golv med praktisk funktion som halkskydd och som är lättstädade.

Tåliga och lätta att underhålla, akrylgolv

Funderar du på om akrylgolv är rätt för ditt företags behov kan våra experter hjälpa dig att hitta rätt golvsystem. Det finns många olika varianter av akryl och vi kan hjälpa dig hitta rätt lösning. Akrylgolv har många bra egenskaper för publika ytor och för industri. Dessutom härdar akryl snabbt vilket gör att golvet går att använda snabbt. Akrylgolv har också fördelarna:

  • Tål repor och kemikalier
  • Det går att anpassa halkskydd 
  • Lätta att hålla rena och kräver lite underhåll

Du får också ett golv som är fogfritt och porfritt vilket gör att risken för ansamlingar av bakterier minimeras. 

Estetiskt tilltalande epoxigolv i Uppsala

Epoxigolv har många tilltalande egenskaper när du behöver ett golv som kombinerar estetik med funktion. Vi hjälper dig att ta fram fogfria epoxigolv i Uppsala som har fördelarna:

  • Du får ett golv som går att välja i många färger
  • Ett golv som är elavledande och resistent mot kemikalier
  • Tål både kyla och värme
  • Klarar hög belastning av tung trafik

Dessutom kan vi anpassa kornstorleken vilket gör att golvet har bra halkskydd. Epoxigolv tål också fukt och väta. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt golv för ditt företag i Uppsala.                                                                                                            

Läs mer om olika marknader vi arbetar inom eller se referenser.

Industrigolv

Våra industrigolv är särskilt tillverkade för att klara av tung belastning och har designats med fokus på god el-avledande förmåga. Våra golv för industriella verksamheter har hög motståndskraft mot mekaniskt slitage och kemikalier och är dessutom mycket enkla att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett bra alternativ för allt från elektronikindustrier till livsmedelsindustrier.

Garagegolv

I garage behöver man ett slitstarkt och hållbart golv som klarar av de påfrestningar som garagegolv dagligen utsätts för. Våra massagolv för garage håller den höga kvalitet som behövs i ett utrymme som utsätts för slitage och hög belastning. Dessutom reducerar det bullar och skyddar betong från korrosion. Bidrar till en trivsam och praktisk miljö i ditt garage.

Restauranggolv

Våra restauranggolv är omsorgsfullt framtagna för att bidra med en hygienisk och trivsam miljö för dig och dina gäster. Tillverkade i material med hög kvalitet som tål de påfrestningar och slitage som uppstår i ett kök. De är lättskötta och estetiskt tilltalande, vilket gör dem till det ultimata alternativet för din restaurang.

Butiksgolv

På platser där många människor vistas behöver man ett slitstarkt golv som både är lättskött och estetiskt tilltalande. Våra fogfria akrylbaserade butiksgolv är framtagna för att fylla de behov som finns i publika utrymmen. Golven har kort härdningstid, vilket innebär att de kan appliceras under natten och vara klara för användning nästa dag.

Golv till tvättstuga

En tvättstuga kräver ett slitstarkt och vattenresistent golv som snabbt och smidigt kan rengöras. Våra specialanpassade golv till tvättstuga är utformade för att tåla de dagliga påfrestningar som medföljer en aktiv tvättstuga. Vi har gedigen erfarenhet av att renovera tvättstugor och erbjuder högkvalitativa golv med lång hållbarhet. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 018-800 81 51.