Epoxigolv & Akrylgolv i Uppsala

Vi arbetar med golvbeläggningar, olika typer av massagolv(fogfria golv), såsom akrylgolv, epoxigolv, polyuretangolv, acrydur, eradur m.m. Slitstarka golv som passar för en mängd tillämpningar såsom garagegolv, butiksgolv, industrigolv för att nämna några.

Ring oss idag på 018-800 81 51 eller skicka ett kontaktformulär
för att berätta vad du behöver hjälp med.

Vi lägger fogfria golv som epoxi- & akrylgolv i Uppsala

Epoxigolv och akrylgolv är slitstarka och tåliga golv som dessutom är estetiskt tilltalande. Vi levererar tåliga golv i Uppsala till bland annat restauranger och storkök, industrier och garage och parkeringshus. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att hitta rätt golvlösningar. När vi lägger golv är slitstyrka och funktion i centrum. Vi vet att gediget förarbete är ett krav för ett lyckat slutresutat. Genom att vi har många års erfarenhet av epoxigolv och akrylgolv kan vi hitta lösningar som passar ditt företag i Uppsala. Du kan kombinerar vackra golv med praktisk funktion som halkskydd och som är lättstädade.

Tåliga och lätta att underhålla, akrylgolv

Funderar du på om akrylgolv är rätt för ditt företags behov kan våra experter hjälpa dig att hitta rätt golvsystem. Det finns många olika varianter av akryl och vi kan hjälpa dig hitta rätt lösning. Akrylgolv har många bra egenskaper för publika ytor och för industri. Dessutom härdar akryl snabbt vilket gör att golvet går att använda snabbt. Akrylgolv har också fördelarna:

  • Tål repor och kemikalier
  • Det går att anpassa halkskydd 
  • Lätta att hålla rena och kräver lite underhåll

Du får också ett golv som är fogfritt och porfritt vilket gör att risken för ansamlingar av bakterier minimeras. 

Estetiskt tilltalande epoxigolv i Uppsala

Epoxigolv har många tilltalande egenskaper när du behöver ett golv som kombinerar estetik med funktion. Vi hjälper dig att ta fram fogfria epoxigolv i Uppsala som har fördelarna:

  • Du får ett golv som går att välja i många färger
  • Ett golv som är elavledande och resistent mot kemikalier
  • Tål både kyla och värme
  • Klarar hög belastning av tung trafik

Dessutom kan vi anpassa kornstorleken vilket gör att golvet har bra halkskydd. Epoxigolv tål också fukt och väta. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att hitta rätt golv för ditt företag i Uppsala.                                                                                                            

Läs mer om olika marknader vi arbetar inom eller se referenser.

 

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 018-800 81 51.