Injektering

Vi utför injektering på väggar och golv av betong i Stockholm med omnejd

Om du är i behov av att reparera eller förstärka väggar och golv i betong så kan vi på Injo Golv AB i Stockholm hjälpa dig med injektering – en effektiv metod som länge använts till att laga sprickor och öka livslängden hos betongkonstruktioner. Med rätt kunskap och många års erfarenhet av injektering ser vi till att möta era behov på ett professionellt sätt.

En kostnadseffektiv lösning

Även om betong är ett väldigt hållbart material så bryts det ändå ned med tiden och därför är det viktigt att se till att betongkonstruktionen regelbundet underhålls och repareras vid behov. Med en professionellt utförd injektering får du en kostnadseffektiv lösning som bidrar till ökad hållbarhet hos väggar och golv i betong. Processen kan snabbt och smidigt utföras på plats med minimal påverkan på miljön runtomkring, vilket gör att du inte behöver stänga av produktionslinjer eller verksamheten under en lång period utan kan återgå till din normala verksamhet utan större avbrott eller förseningar.

Reparera betongen i tid

Det är inte ovanligt att det blir sprickor i väggar och golv i betong, men åtgärdas det inte i tid, med hjälp av injektering, kan det uppstå problem. Hållfastheten i konstruktionen minskas, vilket ger upphov till armeringskorrosion genom karbonatisering och kloridinträngning. Därför är det mycket viktigt att se till att få hjälp med att täta och laga sprickorna i tid. Vi på Injo Golv AB i Stockholm är specialiserade på injektering av väggar, golv och andra konstruktioner i betong. Med vår expertis kan du känna dig trygg och lita på att resultatet blir hållbart och pålitligt. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig!

Kontakta oss idag

Fyll i dina uppgifter här eller ring oss på 08-93 05 56.